fredag 27 augusti 2010

Första skolveckan avklarad!

Nu har barnen och jag gjort vår första skolvecka på höstterminen. Dottern i 5:e klass, sonen i 2:a och jag som lärare i en femma. Det har varit mycket planerande och strukturerande i veckan, men träning ger färdighet sägs det!
Trädgården ligger långt ner på prioritetslistan för tillfället, vilket är lite synd för det vore en bra tid att flytta runt lite växter som inte har rätt placering. Det är mer planerande inomhus för tillfället. Vårt badrum genomgår en helrenovering, killarna från Colorama Stockholmsvägen har varit här i veckan och färdigställt kakel och fog. Det har varit spännande att åka till arbetet för att komma hem och se vad som skett i badrummet under dagen. Arbetet har flutit på fantastiskt bra, rörmokare, elektriker och kakelsättare har kommit på utsatta tider , varit tillmötesgående och gjort bra jobb! I helgen ska vi sätta upp kommod, högskåp och duschkabin så att rörmokaren och elektrikern kan slutföra arbetet på måndag. Det blir förhoppningsvis en test av ångbastun under måndagskvällen :)
Detta är bilder från vårt badrum som Barbro, på Colorama Stockholmsvägen, tagit och använt på deras blogg. Vi har valt basfärger grått och vitt för att badrummet ska stå sig under en längre tid och sedan kan vi piffa upp det med färger på handdukar och krukor, bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar