torsdag 19 augusti 2010

Snart fredag...

Semestern är slut och första arbetsveckan är snart till ända. Jag har börjat ett nytt vikariat som sträcker sig till slutet av december. Det är så spännande och inspirerande!


Under semestern tillbringade vi en dryg vecka i Danmark där vi hann med att bo både på hotell och i stuga. Vädret var skiftande, men det går inte att hänga upp semestern på vädret. Vi badade inte så mycket men hann med två zoo-besök, shopping, Tivoli i köpenhamn och så höjdpunkten Legoland! Det var roligt för både barn och vuxna :)

Jag kom äntligen till Tage Andersens butik i Köpenhamn, det var fantastiskt att strosa runt i denna butik som är mer som en utställning och installation av vackra blommor och ting. Jag köpte tyvärr inget denna gång eftersom vi åkte tåg och tivolibesöket var inplanertat till eftermiddagen. Det får jag ta nästa gång...


Trädgården har jag knappt hunnit med sedan vi kom hem. Tomaterna får lite vatten emellanåt och förhoppningsvis skiner solen lite på dem så att de mognar. Jag har nu konstaterat att det inte finns så många perenner i rabatterna som blommar nu och det känns lite tråkigt. Vintern ska ägnas åt att hitta växter att komplettera med nästa vår så att det blommar under större delen av säsongen.

Just nu är badrumsrenoveringen det som tar tid och energi. Vi rev ut det gamla och reglade upp och satte tak, gips och golvplank. Nu har de riktiga experterna tagit över som tur är :)
I måndags var både rörmokare och elektriker här och därefter har kakelkillarna flytspacklat golvet, nu är det på gång!!! Det är så skönt att komma hem och se vad som hänt under dagen när man varit på arbetet.
Dottern tillbringar de sista dagarna av sommarlovet på hockeyläger och sonen har varit på fritids i veckan. Det är ganska skönt att komma tillbaka till de vanliga rutinerna nu när skolan börjar och hösten är i antågande med frisk skön luft.
Imorgon är det kalas som gäller på kvällen,
De stora killarna A och J fyller 11 år!
Hurra, hurra, hurra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar