söndag 22 augusti 2010

Helgen till ända...

Denna helgen har gått i ishockeyns tecken. Dottern har haft hockeyläger, där det var avslutning med match idag. Det var bara till att pälsa på sig i solskenet och traska in i den kalla hallen. Det var desto skönare att komma ut efter matchen. Lördagskvällen tillbringades i Karlstads hockeyarena där barnens kusin S, spelade European Trophy. Han spelar i Frölundas J20 och de vann hela rasket idag, Ett stort Grattis!
Trädgården hinner jag knappt med för tillfället.
Vi har haft fest i trädgården, tyvärr av oinbjudna gäster... rådjuren har ätit alla bladen på rödbetorna och så har de irriterande djuren varit på rönnsumaken och förstört barken så att trädet nog dör. Jag hade stora planer för det trädet, det skulle flytta till framsidan där vi planerat att göra om. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, motivationen rann ut i sanden efter rådjurens besök.... :(
Jag har problem med att lägga till bilder för internetuppkopplingen är för trög, måste se till att göra något åt det snarast, ännu en sak till Att göra listan alltså :)
Imorgon är det planering och materialinventering på dagordningen på arbete, eleverna börjar på tisdag och då är det skönt att ha en del av de kommande lektionerna och aktiviteterna färdigplanerade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar