onsdag 29 september 2010

Höstplantering

När jag kom hem efter arbetet stannade jag kvar ute i trädgården och planterade de höstväxter jag köpt, i krukor på framsidan. Vädret idag har varit helt fantastiskt, soligt och vindstilla :)



Stora krukan vid sittplatsen på framsidan


Krukan vid entrédörren


och lilla krukan på bordet, Bordet får stå ute hela vintern, det kan ju komma soliga dagar som går att tillbringa ute med en filt och en kopp kaffe

1 kommentar:

  1. Hej Pia och vad roligt att du skrev en hälsning till mig, för då hittade jag ju dig :)

    Jag vet hur det är med tiden och bloggeriet, man läser men ibland hinns det inte med att skriva en häslning. Inte nog med att datorerna är långsamma, man skall klicka och passera bokstavskoder innan man fått iväg hälsningen :)

    Så ni har varit i Italien - visst är det vackert! Jag har "bara" varit i venedig en vecka, var där med döttrarna i februari men då var det som april här hemma och det var så mysigt :)

    Äldsta dottern har rest till Rom, bor hos nuvarande killen, läser lite mer italienska och söker jobb, får se hur länge hon stannar. Vi skall åka dit på allhelgonahelgen och hälsa på och då får jag se Rom med privatguid :) Har nog blivit lite kär i landet :)

    Ha det så bra :)

    SvaraRadera