söndag 23 maj 2010

Helgen är för kort!

Det är så mycket man vill hinna med, umgås med familjen, arbeta med hus och trädgård och att slappa och känna att man är ledig. Vi har ändå hunnit med en hel del denna helg.

Igår, lördag var vädret härligt, dottern och jag åkte till stan och köpte kläder, sedan var familjen och handlade mat och därefter tog trädgårdsarbetet över. Maken borrade hål och monterade stolpskor för armeringsmattan som ska upp vid planteringsplatsen. Jag planterade potatis i hinkar (bättre sent än aldrig). Salladen har redan börjat spira i sålådan, det är ju bara några dagar sedan jag sådde, det är så kul att se att fröna gror. Kvällen avslutades med grillade revben på altanen.
Söndagen inleddes slappt med lång frukost med GP, dottern åkte iväg för en träning med klasskamraterna inför nästa helgs klassfotboll. Vädret var ostadigt med blåst och regn varvat med lite sol. På eftermiddagen var det dags för dotterns kalas med kompisarna. Det inleddes med en runda på alhagens minigolfbana för de åtta tjejerna. Även maken, sonen och jag gick en runda, det blev väl inte årsbästa precis...Därefter for vi hem till altanen där hamburgare och därefter marängsviss serverades. Vädret höll upp och var soligt under kalaset vilket var skönt då vi bokat in en uteaktivitet.
Sommarens semesterresa är inbokad! Vi ska tillbringa en vecka i en stuga i Danmark, vid en camping vid havet. Det blir bland annat legoland, sonen kollar almanackan med jämna mellanrum för att försäkra sig om resedagen den 31/7 (vilket han tycker är väldigt långt bort).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar